Laat ons helpen bij jouw evenement

Elk event een succes

Een tevreden publiek

Grote aantallen bezoekers binnen een aantal dagen in goede banen zorgen voor grote uitdagingen voor de organisatie van een evenement. Hoe krijg je alle benodigde voorzieningen en personeel op het juiste moment op de juiste plaats? Techno Event Services regelt het hele proces van A tot Z! Techno Event Services richt zich met name op publieks- en sportevenementen. Van wielrennen tot wandelen: wij verzorgen uw evenement. Wij richten ons op de schil rondom uw evenement. Wij zorgen voor goede bereikbaarheid, goede doorstroming voor bezoekers en vooral verkeersveiligheid. Zo kunt u zich focussen op uw evenement zelf en zorgen wij dat de bezoeker zorgeloos op de bestemming aankomt.

Wat regelen wij

Projectondersteuning en -management

Wij ondersteunen jouw evenement project van A tot Z. Wij starten met projectmanagement voorafgaand aan het evenement om tot de juiste planvorming te komen. Daarna ondersteunen wij bij de uitvoeringsfase van het evenement. Zo zorgen we dat ons gezamenlijke plan ook in de praktijk goed werkt en sturen we actief bij waar nodig!

Personeel

Een geslaagd evenement start bij gemotiveerd en geschikt personeel. Ook daarvoor kun je bij ons terecht! Of het nu gaat om verkeersregelaars, beveiligers, projectmanagers of facilitaire medewerkers; wij staan voor je klaar. Elk evenement valt of staat bij goede ervaren medewerkers!

Materieel

Voor een geslaagd evenement heb je kwalitatief goed materieel nodig. Hiervoor kun je bij ons terecht! Van camerasystemen tot podia en van tijdelijke huisvesting tot tijdelijke verkeersmaatregelen; wij hebben het te bieden. Door ons uitgebreide netwerk is geen aanvraag voor ons te gek.

Sportdokters

Voor sportmedische ondersteuning bij een evenement kun je bij ons terecht, in samenwerking met onze partner Stichting Sportdokters. Wij leveren zowel een volledig uitgeruste medische unit als ambulances en doktersauto’s inclusief al het benodigde medische personeel. Gezondheid staat voorop!

Het doel bij elk evenement is een tevreden publiek. De focus bij het organiseren van een evenement ligt voor Techno Event Services daarom volledig op de bezoekers. Techno Event Services boekt zelf geen sporters of artiesten voor het evenement, maar zorgt dat alles rondom het evenement in goede banen verloopt. Wij zorgen ervoor dat u zich alleen druk hoeft te maken over de invulling van het evenement. Techno Event Services helpt daarnaast mee met het bedenken van creatieve en innovatieve ideeën om bezoekers van het evenement een nog betere beleving te garanderen op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid. Het publiek verwacht de juiste beleving rondom het evenement, en daar zorgt Techno Event Services voor! Vanaf vertrek van huis moet de bezoeker een zorgeloze en geslaagde ervaring voorgeschoteld krijgen. Wij faciliteren de bezoeker in deze beleving door ervoor te zorgen dat hij ten alle tijden wordt ondersteund en begeleid. Dit doen we door te zorgen dat de bezoeker altijd weet waar hij/zij naartoe moet, dat hij niet te lang moet wachten, dat hij dichtbij en gemakkelijk kan parkeren zonder file, dat hij facilitaire voorzieningen tot zijn beschikking heeft en ga zo maar door. Techno Event Services zorgt voor het gehele totaalpakket en biedt daarbij ook de juiste projectmanagers en uitvoerders aan om alles zorgeloos te laten verlopen!