Onze diensten

Elk event een succes

Landelijke dekking

In heel Nederland ondersteunen wij uw evenement

Ruime ervaring

Van de Nijmeegse Vierdaagse tot de Dutch Grand Prix

Groot netwerk

Zo kunnen wij alle producten en diensten leveren die nodig zijn

Sportmedische ondersteuning

Ook voor verantwoorde sportmedische ondersteuning bij uw evenement kunt u bij Techno Event Services terecht, in samenwerking met onze partner Stichting Sportdokters. Wij leveren zowel een volledig uitgeruste medische unit voor op uw event als ambulances en doktersauto’s die ingezet kunnen worden op parcoursen. Uiteraard zorgen wij dat er ook medisch personeel aanwezig is, van artsen tot verpleegkundigen. Zowel bij breedtesport evenementen als voor topsportevenementen zijn wij van de partij.

Dankzij snelle handelingen van onze specialisten bij evenementen is de kans op goed herstel van de sporter of bezoeker in kwestie significant groter. Een te laat ingezette behandeling kan soms desastreuze gevolgen hebben, maar gelukkig is de sportmedische dienst van Techno Event Services altijd snel ter plaatse bij uw evenement!

Topzorg binnen de (Top)sport!

Over ons

Techno Event Services is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen, personeel, materieel en projectondersteuning op en rond evenementen. Zo ondersteunen wij al jarenlang grote sport- en publieksevenementen om tot een succesvol evenement te komen. Door onze ervaring op de grootste evenementen van het land zoals de Nijmeegse Vierdaagse en door ons grote netwerk kunnen wij allerlei evenementen aan. Kies ook voor uw evenement voor Techno Event Services; elk event een succes!