Onze diensten

Elk event een succes

Landelijke dekking

In heel Nederland ondersteunen wij uw evenement

Ruime ervaring

Van de Nijmeegse Vierdaagse tot de Dutch Grand Prix

Groot netwerk

Zo kunnen wij alle producten en diensten leveren die nodig zijn

Personeel

Een geslaagd evenement start bij gemotiveerd en geschikt personeel. Ook daarvoor kun je bij Techno Event Services terecht! Of het nu gaat om verkeersregelaars, beveiligers, projectmanagers of facilitaire medewerkers; Techno Event Services staat voor je klaar. Onderstaand vindt je een overzicht van al het personeel dat wij voor het evenement kunnen leveren om ook van jouw evenement een succes te maken.

Onze personeelsdiensten

Security

Voor alle type beveiliging kun je bij ons terecht rondom evenementen. Of het nu gaat om beveiligers of ondersteunend materieel, wij regelen het voor jou. Ook de aansturing van de beveiliging kan door Techno Event Services geregeld worden. Wij kunnen zelfs een volledige tijdelijke meldkamer inrichten op uw evenement!

Verkeersbegeleiding

Voor het begeleiden van het verkeer op en rondom het evenement regelen wij verkeersregelaars, motorrijders, evenementen verkeersregelaars en parkeerstewards.

Schoonmaak en facilitaire medewerkers

Om te zorgen dat alle faciliteiten en sanitaire voorzieningen rondom het evenement netjes blijven, verzorgen wij ook schoonmakers en facilitaire medewerkers.

Over ons

Techno Event Services is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen, personeel, materieel en projectondersteuning op en rond evenementen. Zo ondersteunen wij al jarenlang grote sport- en publieksevenementen om tot een succesvol evenement te komen. Door onze ervaring op de grootste evenementen van het land zoals de Nijmeegse Vierdaagse en door ons grote netwerk kunnen wij allerlei evenementen aan. Kies ook voor uw evenement voor Techno Event Services; elk event een succes!