Onze diensten

Elk event een succes

Landelijke dekking

In heel Nederland ondersteunen wij uw evenement

Ruime ervaring

Van de Nijmeegse Vierdaagse tot de Dutch Grand Prix

Groot netwerk

Zo kunnen wij alle producten en diensten leveren die nodig zijn

Projectondersteuning

Techno Event Services ondersteunt uw project van A tot Z. Onze dienstverlening op dit gebied is opgebouwd rondom 6 pijlers: Projectmanagement, projectcoördinatie, crowd management, mobiliteitsmanagement, projectuitvoering en concept ontwikkeling. Op deze pagina leest u alles over deze diensten!

Techno Event Services

Projectmanagement

De projectvoorbereiding, namens de opdrachtgever, is een van de kernkwaliteiten van Techno Event Services. Onze opdrachtgevers geven kaders aan waar een evenement aan moet voldoen. Techno Event Services verzorgt, beheerst en rapporteert de volgende aspecten: de vergunningaanvragen, de overleggen, planvorming, processen, inkoop, planning, marketing en communicatie, de uitvoering, budgetbewaking en natuurlijk de evaluatie van een evenement.

Projectcoördinatie

De medewerkers van Techno Event Services verzorgen, realiseren en rapporteren namens de opdrachtgevers de projectcoördinatie. Hierbij moet je denken aan het opstellen van de benodigde deelplannen en processen, de checklist en het algemene draaiboek. Daarnaast wordt er een planning opgesteld voor en van medewerkers, producten en diensten. Zo wordt dus het volledige plan door Techno Event Services gecoördineerd.

Crowd management

Techno Event Services verzorgt de voorbereiding en de controle tijdens de uitvoering van een publieksevenement. Hierbij richt Techno Event Services zich op het veilig in goede banen leiden, beheersen en sturen van mensenmassa’s en mensenstromen.

Mobiliteitsmanagement

Namens de opdrachtgever gaat Techno Event Services in overleg met de vergunningverlener voor het vaststellen van het evenemententerrein en de route. Daarnaast vindt er overleg plaats over het parkeren (op afstand) en de hiermee gepaarde afsluitingen en eventuele omleidingen die bij het evenement horen. Daarnaast zorgt Techno Event Services voor het opstellen van een mobiliteits- en verkeersplan.

Uitvoering

Techno Event Services verricht onder aansturing van de projectleider, de coördinator en uitvoerder, de dagelijkse operationele aansturing van activiteiten op of in de directe omgeving van een evenement. Daarnaast ontvangen wij de leveranciers en verzorgen wij de materialen die nodig zijn bij een evenement.

Partner

Veel opdrachtgevers willen vanuit marketing overwegingen een evenement organiseren, maar de tools voor welke locatie, door wie, met wie en wat voor evenement ontbreken vaak. Techno Event Services is de creatieve partner welke in dit proces mee wil en kan denken over deze aspecten.

Over ons

Techno Event Services is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen, personeel, materieel en projectondersteuning op en rond evenementen. Zo ondersteunen wij al jarenlang grote sport- en publieksevenementen om tot een succesvol evenement te komen. Door onze ervaring op de grootste evenementen van het land zoals de Nijmeegse Vierdaagse en door ons grote netwerk kunnen wij allerlei evenementen aan. Kies ook voor uw evenement voor Techno Event Services; elk event een succes!