Onze evenementen

Door ons ondersteunde evenementen

Techno Event services bestaat uit vaardige, gedreven medewerkers die al jaren ervaring hebben met het organiseren en ondersteunen van zowel kleine als grote evenementen. Geen uitdaging gaan wij uit de weg, en tot nu toe hebben wij al onze evenementen succesvol af mogen ronden! Bent u benieuwd wat we allemaal kunnen? Neem dan eens een kijkje op deze pagina bij een aantal evenementen die wij in het verleden gefaciliteerd en ondersteund hebben!

NK Wegwielrennen 2018

Vanuit de controlepost in het stadhuis is het NK wielrennen 2018 een groot succes geworden. Het weer zat mee, waardoor het publiek een heerlijke dag voorgeschoteld kreeg.
Lees meer

NK Wegwielrennen 2017 Montferland

Mobiliteitsvraagstukken wegwielrennen vragen om specifieke expertise. Gemeente Montferland was voornemens in eigen beheer deze taak op zich te nemen, maar kwam 4,5 maanden voorafgaand aan de 1e wegwedstrijd hierop terug. Uitdagingen slaan wij niet over, ondanks dat kwaliteit gewaarborgd moet blijven.
Lees meer

Singelloop Breda

AMGEN Singelloop Breda – het gezelligste hardloop evenement van Nederland! Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda en Techno Event Services is erbij.
Lees meer

NK Wegwielrennen 2016 Goeree Overflakkee

De kopgroep vooruit, het NK Wegwielrennen 2016 op Goeree-Overflakkee werd ook wel het 'NK van de wind' genoemd. Als wielrenner weet je; dat wordt stoempen. Maar dat gold niet voor de organisatie van dit NK. De voorbereiding en de verschillende etappes werden dagelijks op souplesse gereden. Een mooier compliment was niet te krijgen; één van de best georganiseerde Nederlandse Kampioenschappen van de laatste jaren.
Lees meer

Tour de France

Een werkvak van 166 km. In 2016 keerde het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld voor de zesde keer terug naar Nederland. Een record. We hebben het over de Tour de France. Bij etappe 2 verzorgden wij de coördinatie van Utrecht naar Neeltje Jans in Zeeland en tevens de gehele inrichting en entourage van het finishgebied.
Lees meer

De Rabobank World Cup Hockey 2014

Ruim 300.000 bezoekers binnen 14 dagen in goede banen loodsen, een tijdelijk hockeystadion in recordtijd opbouwen, parkeer- en pendelvoorzieningen organiseren, kleedkamers en persvoorzieningen realiseren. Het WK Hockey in Den Haag was een kunstwerk van onze integrale kracht!
Lees meer

Nijmeegse 4 Daagse

Dienstverlening in de breedste zin van het woord voor het grootse sportevenement van Nederland en het grootste meerdaagse wandelsportevenement van de wereld. Techno Event Services ontzorgt de stichting al 8 jaar aaneengesloten!
Lees meer