Onze diensten

Elk event een succes

Landelijke dekking

In heel Nederland ondersteunen wij uw evenement

Ruime ervaring

Van de Nijmeegse Vierdaagse tot de Dutch Grand Prix

Groot netwerk

Zo kunnen wij alle producten en diensten leveren die nodig zijn

Materieel

Voor een geslaagd evenement heb je kwalitatief goed materieel nodig. Hiervoor kun je bij Techno Event Services terecht! Van camerasystemen tot podia en van tijdelijke huisvesting tot tijdelijke verkeersmaatregelen; Techno Event Services staat voor je klaar. Onderstaand vindt je een overzicht van al het materieel waarin wij kunnen ondersteunen om ook van jouw evenement een succes te maken.

Al ons materieel

Sololink - Camera’s en informatievoorzieningen

Sololink voorziet verschillende evenementen van tijdelijke camerasystemen. Deze camerasystemen werken via satellietverbinding en sturen de camerafeed naar de centrale post. In deze centrale post kunnen wij de beelden in realtime uitlezen, waardoor wij het evenement kunnen voorzien van cameratoezicht. Naast verschillende camerasystemen voorzien wij evenementen ook van mobiele informatievoorzieningen. Zo kunnen wij verschillende tekst karren of informatiepanelen leveren. Daarnaast beschikken wij over tijdelijke LED-schermen tot wel 60m2 groot.


Verkeersmaatregelen

Voor alle mogelijkse verkeersmaatregelen op en rondom een evenement kun je bij ons terecht. Wij verzorgen de afrasteringen door middel van hekken en kunnen tijdelijke bruggen leveren zoals de Eventbridge bij Nijmeegse Vierdaagse. Op en rondom het evenement zorgen wij voor de verkeersmaatregelen. Denk hierbij aan verkeersborden- hekken en tekstborden. Om bezoekers van een mooi evenement te voorzien, regelen wij voldoende parkeervoorzieningen en kunnen wij grote tijdelijke fietsenstallingen plaatsen.

Opbouw evenemententerreinen

Techno Event Services ondersteunt evenementen bij de opbouw van het terrein. Van tijdelijke stroomvoorzieningen tot verschillende units en van verlichting tot sanitair, wij leveren wat het evenement nodig heeft.

Over ons

Techno Event Services is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen, personeel, materieel en projectondersteuning op en rond evenementen. Zo ondersteunen wij al jarenlang grote sport- en publieksevenementen om tot een succesvol evenement te komen. Door onze ervaring op de grootste evenementen van het land zoals de Nijmeegse Vierdaagse en door ons grote netwerk kunnen wij allerlei evenementen aan. Kies ook voor uw evenement voor Techno Event Services; elk event een succes!