WK Rollerspeed Skating in Arnhem

WK Rollerspeed Skating in Arnhem

Het NK wielrennen zit er net op, maar wij zijn al weer bezig met het volgende event, namelijk het WK Rollerspeed Skating in Arnhem. Meer over het NK wielrennen 2018 kun je hier lezen. 

Voor het eerst komen de wereldkampioenen op skates naar Nederland! Zo verschijnen onder andere schaatskampioenen Jan Mulder en Ronald Mulder aan de start. Er staan verscheidene wedstrijden op het programma, van het inline skaten, dat puur gericht is op snelheid, tot het freestyle skaten, waarbij de skaters hun mooiste en beste kunsten vertonen om het publiek te vermaken. Wij zullen ons bij dit WK vooral richten op het inline skaten.

Dit geweldige evenement gaat plaatsvinden van 5 juli tot 8 juli. Op dit WK verzorgen wij een groot aantal barrières met anti-zichtschermen en verzorgen wij de valbescherming op het parcours. De valbescherming bestaat onder meer uit 1150 strobalen en de barrières bestaan uit een betonnen- en kunststofversies. Techno Event Services is dus echt van alle markten thuis, en maakt van ieder event een succes, zo ook van dit prachtige WK Rollerspeed Skating.