Wij zijn partner van het NK wielrennen!

Wij zijn partner van het NK wielrennen!

Het is volgende week weer zover: tijd om de rood-wit-blauwe tricots te verdelen! Dit jaar worden de kussen op de podia uitgedeeld op 27 en 30 juni en 1 juli. Woensdag 27 juni start het NK met de tijdritten. Alle categorieën verschijnen deze dag aan de start. Op zaterdag 30 juni is het de beurt aan alle amateurs van Nederland om hun gooi naar eeuwige roem te doen tijdens het NK: de NK toertocht. Verder staan deze dag de beloften en dames op het programma. Op zondag 1 juli wordt met volop vuurwerk afgesloten door de elite mannen. 

Dit jaar zijn wij naast opdrachtnemer van de organisatie ook vertegenwoordigd als partner van het evenement. Het NK wielrennen is een prachtig visitekaartje voor de regio West-Brabant, waar wij als echte Etten-Leurse onderneming warme banden mee hebben. Vanuit ons moederbedrijf Techno Group hebben wij al jaren stevige banden met de wielersportwereld via onze sponsoring van de Techno Group Wielerronde Etten-Leur. Verder is ons zusterbedrijf TechnoSelect als hoofdsponsor van Willebrord Wil Vooruit ook op het NK aanwezig. Daarom dragen we ook graag weer een steentje bij aan het NK wielrennen, om de toekomst van wieler liefhebbend Nederland mede te ondersteunen!

Als opdrachtnemer zijn wij tijdens dit evenement verantwoordelijk voor de inzet van verkeersmaatregelen. We zorgen er voor dat alle verkeersstromen op en rondom het parcours in goede banen worden geleid. Dit doen wij met de beroepsverkeersregelaars van onze collega’s van Techno Traffic Control, én met een groot aantal evenementenverkeersregelaars speciaal opgeleid voor dit evenement. Vanuit een centrale commandopost overzien we tijdens dit evenement alle bewegingen van bezoekers en verkeersdeelnemers en sturen we onze verkeersregelaars aan. Verder houden we toezicht op parkeergelegenheden en leiden we waar nodig het verkeer om naar alternatieve routes en parkeervoorzieningen. Zo bewaken wij de verkeersveiligheid en maken we samen met al onze partners ook van dit evenement weer een succes!