Wij zijn partner van het NK wielrennen 2019!

Wij zijn partner van het NK wielrennen 2019!

Het is weer bijna zover: op 26, 29 en 30 juni barst de strijd om het rood-wit-blauwe tricot weer los! Dit jaar vindt het evenement plaats in en rondom Ede. Woensdag 26 juni gaan we van start met het NK tijdrijden voor beloften en elite dames en heren. Op zaterdag 29 juni wordt het feest vervolgd met de wegwedstrijd voor beloften en voor elite dames. Op zondag volgt de grote apotheose met de elite heren die de strijd met elkaar aanbinden op een 223,4 kilometer lang parcours. Het parcours bestaat uit een uitdagende ronde van 25,2 kilometer. de beloften zullen hier 6 rondjes maken, de dames 5 ronden en de heren elite gaan maar liefst 9 keer rond. De ronde is zeer divers en belooft voor veel spektakel te gaan zorgen!

Naast opdrachtnemer op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij ons ook dit jaar als partner aan het evenement verbonden. Techno Event Services heeft een zeer sterke band met wielerwedstrijden en toertochten door het hele land. Wij willen het vaderlandse wielrennen dan ook graag een duwtje in de rug geven door mede te zorgen voor een succesvol NK, en zo het Nederlandse wielrennen mooi in de spotlight plaatsen. Wij hopen dat we met het ondersteunen van het NK de volgende generatie kunnen motiveren om ook aan deze prachtige sport deel te gaan nemen.

Als opdrachtnemer zijn we dit jaar mede verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid op en rondom het parcours. We zorgen er samen voor dat alle verkeersstromen op en rondom het parcours in goede banen worden geleid. Dit doen wij met de beroepsverkeersregelaars van onze collega’s van Techno Traffic Control, én met een groot aantal evenementenverkeersregelaars speciaal opgeleid voor dit evenement. Vanuit een centrale commandopost overzien we tijdens dit evenement alle bewegingen van bezoekers en verkeersdeelnemers en sturen we onze verkeersregelaars aan. Verder houden we toezicht op parkeergelegenheden en leiden we waar nodig het verkeer om naar alternatieve routes en parkeervoorzieningen. Zo bewaken wij de verkeersveiligheid en maken we samen met al onze partners ook van dit evenement weer een succes!