Voorbereidingen Nijmeegse 4Daagse in volle gang!

Voorbereidingen Nijmeegse 4Daagse in volle gang!

Wij van Techno Event Services zijn de komende 5 jaar partner van de Nijmeegse 4Daagse. Zo zijn wij al een tijd bezig met de voorbereidingen voor de editie van 2018. Het uitvoeringsplan is inmiddels definitief en tot in de puntjes uitgewerkt. Ook al begint het evenement pas over een aantal weken, wij zijn in volop in voorbereiding voor het evenement. De opbouw is vandaag al van start gegaan en zal de komende twee weken dag en nacht doorgaan om op en top voorbereid te zijn op het grootste sportevenement van de wereld. Hierbij komen een aantal zaken aan bod.

Allereerst bouwen wij natuurlijk, samen met al onze partners, het gehele evenementen terrein op. Dit terrein is te vinden bij de Wedren in Nijmegen. Hier kun je denken aan het plaatsen van een volledige tijdelijke voetgangersbrug, 100 vierkante meter aan LED schermen, 5000 vierkante meter vlondervloer e n een volledige tijdelijke commandopost. In deze post houden wij de uitvoering tijdens de Vierdaagse in de gaten. Hierbij sturen wij onder andere alle verkeersregelaars, beveiliger en bewakingscamera’s aan. Zo hebben wij continu grip op zowel het evenemententerrein als de volledige route. Iedere dag verplaatsen wij alle borden en tekstkarren op en rondom de routes zodat de wandelaars iedere dag ongestoord kunnen genieten van een prachtige toch t langs een mooie route, zonder daarbij extra kilometers om te lopen. Men loopt immers al genoeg tijdens deze dagen! 😉

Tijdens het evenement zijn wij dus dagelijks achter de schermen actief. Dit gaan we ook aan jou laten zien door middel van korte filmpjes op onze Facebook pagina. Iedere dag van de Nijmeegse Vierdaagse worden wij door een cameraploeg gevolgd die nauwkeuring al onze stappen vastlegt. Daarnaast gaan we ook van de voorbereiding en opbouw beelden met jullie delen. Dagelijks worden tijdens het evenement een aantal thema’s van en rondom de Vierdaagse behandeld. Daarnaast kun je op onze FaceBook pagina ook vragen stellen die wij in de video’s zullen beantwoorden en behandelen. Ben je benieuwd wat zich achter de schermen allemaal afspeelt? Bekijk dan snel onze FaceBook pagina: onze Facebookpagina kunt u hier vinden.