Voorbereiding 4Daagse in volle gang!

Voorbereiding 4Daagse in volle gang!

Al maanden zijn wij bezig met de voorbereiding van de Nijmeegse 4Daagse 2018. De komende 5 jaar zijn wij preferred supplier bij dit prachtige evenement. Hiervoor moeten uiteraard vele zaken geregeld worden. Zo zijn we bezig met het opbouwen van het draaiboek, vastleggen van personeel, maken van mobiliteitsplannen, inhuren van materieel en met de verslaglegging van het evenement. Tijdens het evenement kunt u via ons volgen hoe alles achter de schermen verloopt! Dagelijks om 19:00 zullen wij een video posten waarin we u een kijkje achter de schermen van de Vierdaagse gunnen.

De Vierdaagse vindt dit jaar plaats van 17 tot 20 juli. Inmiddels zijn de lotingen gedaan en zijn maar liefst 47.000 wandelaars ingeloot. Dat betekent dat er een hoop geregeld moet worden om alles soepel te laten (ver)lopen tijdens het evenement. Naast de wandelaars komen ook jaarlijks vele bezoekers naar Nijmegen. Dit zorgt voor volop uitdagingen, onder andere op het gebied van crowd control en mobiliteit. Uitdagingen die wij meer dan graag aangaan!

Benieuwd wat voor zaken wij allemaal regelen in samenwerking met onze partners, de stichting en alle fantastische vrijwilligers? Bekijk dan ook eens onderstaande infographic met een aantal voorbeelden!