Techno Group neemt Stichting MOS over!

Techno Group neemt Stichting MOS over!

De Stichting MOS, die de afgelopen 14 jaar de medische ondersteuning verzorgde bij talloze sportevenementen en culturele manifestaties, wordt per 1 januari overgenomen door de Techno Group in Etten-Leur.

Reden voor de overname is dat het voor MOS steeds moeilijker werd om haar werk uitsluitend met vrijwilligers op verantwoorde wijze te kunnen uitvoeren. Op basis daarvan heeft het bestuur zich dan ook georiënteerd op de markt. Uitgangspunt was daarbij dat de kwaliteit van het werk ook naar de toekomst toe gegarandeerd moest blijven en dat ook de vrijwilligers hun werk kunnen voortzetten. Met de Techno Group BV uit Etten-Leur, in samenwerking met stichting Sportdokters.nl , is volgens stichting MOS een partij gevonden die aan deze eisen kan voldoen en die vertrouwen uitstraalt naar organisaties.

Techno Event Services, onderdeel van Techno Group, gaat een samenwerking aan met stichting Sportdokters.nl om de activiteiten van stichting MOS voort te zetten. Naast de bestaande diensten die Techno Event Services al leverde op het gebied van projectondersteuning en verhuur van personeel en materieel betekent dit dat zij voortaan ook de sportmedische hulpverlening binnen de markt van (top)sport en publieksevenementen kunnen leveren. Dankzij dit totaalpakket kunnen zij organisaties van evenementen nu volledig van dienst zijn. Techno Group is erg dankbaar dat zij het vertrouwen en deze kans van stichting MOS hebben gekregen. Techno Group is ook verheugd dat het samen met stichting Sportdokters.nl de kwaliteit op het gebied van medische ondersteuning kan voortzetten en verder uit kan breiden. Alle partijen zien door de overgang van de activiteiten de toekomst zeer positief tegemoet.

Stichting Sportdokters is een organisatie die dezelfde waarden als Techno Group deelt. Zij staan voor kwaliteit, samenwerking, betrouwbaarheid, doorzettingsvermogen en een sterke klantgerichtheid. Daarnaast hebben zij een zeer warm hart voor de (top)sport, wat zij combineren met het leveren van hulpverlening bij een evenement, of het nu om een topsporter of een breedtesporter gaat.

Met ingang van 2019 kunnen alle organisaties, groot en klein, bij Techno Event Services terecht voor medische ondersteuning.