Techno Event Services sponsort Bredase Singelloop!

Techno Event Services sponsort Bredase Singelloop!

Op 7 oktober is het zover: de Bredase Singelloop – het gezelligste hardloopevenement van Nederland! De Singelloop Breda is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj´s en dansgroepen langs het parcours maken de Singelloop Breda de gezelligste loop van Nederland! Mede dankzij meer dan 500 vrijwilligers belooft het weer een festijn van jewelste te worden. Ook Techno Event Services is hierbij weer aanwezig om de organisatie te ondersteunen, maar we zijn vanaf dit jaar ook als sponsor bij het event betrokken. 

Wij dragen de Nederlandse sportwereld een warm hart toe, en sponsoren daarom graag de organisatie van een evenement dat sport dicht bij mensen brengt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te bewegen. Dat mensen toe kunnen werken naar een leuk evenement zoals de Singelloop is daarbij erg belangrijk. Een (sportief) doel motiveert enorm! 

Naast sponsoring zijn we ook betrokken bij de uitvoer van het evenement. We ondersteunen de organisatie waar mogelijk, met bijvoorbeeld de inzet van verkeersregelaars en ondersteuning bij de opbouw van het parcours. Het parcours bestaat uit verschillende afstanden; 5 km, 10 km, de halve marathon en een bedrijven-/familieloop. Wij gaan ons best doen om alle lopers en toeschouwers een onvergetelijke dag te laten beleven, want dat is natuurlijk de essentie van elk evenement. Ook van dit event gaan we weer een succes maken!

Kom gezellig kijken tijdens de Singelloop op zondag 7 oktober!