Techno Event Services 5 jaar preferred supplier & partner van Stichting DE 4DAAGSE!

Techno Event Services 5 jaar preferred supplier & partner van Stichting DE 4DAAGSE!

Wij zijn er trots op dat Techno Event Services de komende 5 jaar preferred supplier & partner van de Stichting Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen (Stichting DE 4DAAGSE) is! De 102de Walk of the World vindt dit jaar plaats van 17 t/m 20 juli.

Carel en François zijn de afgelopen jaren al actief geweest in de organisatie van de Vierdaagse. We zijn daarom erg blij dat we deze vruchtbare samenwerking de komende 5 jaar door kunnen zetten met Techno Event Services, onderdeel van Techno Group uit Etten-Leur. De handtekeningen zijn op woensdag 15 mei 2018 onder het 5-jarige contract gezet, waarmee we nu ook echt officieel van start kunnen. Achter de schermen zijn wij al lange tijd in samenwerking met Stichting DE 4DAAGSE bezig om het evenement dit jaar weer soepel te laten verlopen.

Voorzitter van de Stichting DE 4DAAGSE Henny Sackers: “Wij zijn erg blij dat we met een betrouwbare partij als Techno Event Services uit Etten-Leur in zee gaan. We delen hetzelfde geloof in professionaliteit, degelijkheid en de drive om altijd de verbinding te zoeken. We willen als organisatie onze naam verder vergroten en verbeteren. Ondanks dat Techno Event Services nog kort bestaat loopt hun naam en professionele uitstraling al op hun vooruit. Mede dankzij de inzet van haar medewerkers in vorige edities en als dienstverlener op andere evenementen hebben we er ook dit jaar veel vertrouwen in dat we onze doelstelling samen gaan bereiken.”

François Moelands, directeur van Techno Event Services, zegt: “Wij willen stichting DE 4DAAGSE bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons bedrijf. We gaan ons uiterste best doen om er de komende jaren een groot succes van te maken. Dit is de mooiste dag voor Techno Event Services sinds haar oprichting.” François geeft aan dat we ons best gaan doen om het nog beter te gaan doen in de toekomst dan we in voorgaande jaren al gedaan hebben. Hierop krijgen we de reactie van bestuurslid Wim Velings: “Nog beter? Dat kan niet!” Een mooier compliment kunnen wij niet krijgen voorafgaand aan de hernieuwde en langdurige samenwerking. Wij gaan ons beste beentje voorzetten om er de komende jaren weer een groot wandelfeest van te maken voor de deelnemers en het toch ieder jaar beter te doen!