NK wegwielrennen 2019

NK wegwielrennen 2019

Het NK wielrennen 2019 is mede door inzet van onze vrijwilligers succesvol verlopen. Het publiek heeft, tijdens een zonnige dag, een mooi evenement beleefd.

De verkeersregelaars waren al vroeg aan het werk rondom het parcours. Het weer zat mee, waardoor het publiek een heerlijke dag voorgeschoteld kreeg. Het publiek heeft van vele renners kunnen genieten in het zonnetje. Tijdens deze dag hebben de junioren, de elite vrouwen, de elite mannen en de nieuwelingen hun opwachting gemaakt. Al met al was het een enorm geslaagde dag, met renners die alles gaven, een publiek dat genoot en enthousiast aanmoedigde en met geweldig weer. 

De dag begon al vroeg, waarbij een aantal onvoorziene omstandigheden op ons pad. Gelukkig waren we goed voorbereid, waardoor niemand hier iets van heeft gemerkt. Dit dankzij een goede samenwerking met politie, brandweer en Golazo. De rest van de dag verliep gelukkig voorspoedig en voor zowel het publiek als al onze medewerkers was het een prachtige dag met tevens prachtige winnaars. Dankzij een vlekkeloze voorbereiding en een goede uitvoering in samenwerking met al onze partners sloten we het NK af met een lach op ieders gezicht.