NK Wegwielrennen 2018

NK Wegwielrennen 2018

Vanuit de controlepost in het stadshuis is het NK tijdrijden een groot succes geworden. De verkeersregelaars waren al vroeg aan het werk rondom het parcours. Het weer zat mee, waardoor het publiek een heerlijke dag voorgeschoteld kreeg. In het stadhuis werd samen met Golazo en de KNWU toezicht gehouden op de verkeerstechnische zaken op en rondom het parcours. Het publiek heeft uiteindelijk niets gemerkt van deze vlekkeloze samenwerking en in het zonnetje genoten van het evenement. Tijdens deze dag hebben de junioren, de elite vrouwen, de elite mannen en de nieuwelingen hun opwachting gemaakt. Al met al was het een enorm geslaagde dag, met renners die alles gaven, een publiek dat genoot en enthousiast aanmoedigde en met geweldig weer. 

De zaterdag begon wederom vroeg. Op deze dag kwamen een aantal onvoorziene omstandigheden op ons pad. Hierdoor waren delen van het parcours afgesloten en konden bezoekers Hoogerheide niet bereiken. Dankzij een goede samenwerking met politie, brandweer, Golazo en ons kon het evenement toch op een normale manier doorgang vinden. De rest van de dag verliep gelukkig voorspoedig en voor zowel het publiek als al onze medewerkers was het een prachtige dag met tevens prachtige winnaars.

Ook op zondag was het een groot wielerfeest. De zon scheen wederom volop op al onze verkeersmaatregelen en reclameborden. Dankzij een vlekkeloze voorbereiding en een goede uitvoering in samenwerking met al onze partners sloten we het NK af met een lach op ieders gezicht. Bonus: thuisfavoriet Mathieu van der Poel pakte de overwinning, wat zorgde voor net dat extra beetje blijdschap waar iedereen op hoopte.