André Schrauwen

André Schrauwen

Coördinator

André Schrauwen is begonnen bij de Rabobank te Bergen op Zoom als facilitair medewerker. Bij de Rabobank heeft André al veel projecten gedaan zoals; de Rabo Clinic, Rabo fietsdag en ook ondersteuning gegeven bij de Rabo wielerploeg. Tijdens zijn werkzaamheden bij de Rabobank heeft André al veel ervaring opgedaan bij het operationeel aansturen van een groot aantal mensen.

François heeft André benaderd voor ondersteuning bij het NK Wielrennen. Tijdens de ondersteuning zag François potentie en heeft toen gevraagd of André de Techno Group wilde komen ondersteunen. In 2017 is André eerst begonnen bij Techno Traffic Control als coördinator, waarna hij begin 2018 hij de overstap heeft gemaakt naar Techno Event Services

Alles begint met een goede voorbereiding. Tijdens de voorbereiding zijn André en Carel vooral bezig met afstemming met de opdrachtgever, (optimalisatie van) de planvorming, het opstellen van een mobiliteitsplan, het opstellen van tekeningen voor de inrichting van het terrein en de verkeersmaatregelen, inkoop van producten en diensten en het reserveren van diensten van medewerkers. Nog steeds is er sprake van een terugtrekkende overheid en moeten opdrachtgevers steeds meer keuzes maken. In deze verder gaande professionalisering bieden wij een mooie middenweg.

Tijdens de uitvoeringsfase heeft Andre de rol als uitvoerder/coördinator op de werklocatie.