NK wielrennen zoekt medewerkers!

NK wielrennen zoekt medewerkers!

Help jij onze renners op weg naar het rood-wit-blauw?

  • Gratis online cursus tot evenementenregelaar
  • Leuke vergoeding voor jouw hulp
  • Een topdag waarbij jij er mede voor zorgt dat het NK een succes wordt!

Op 27 en 30 juni en op 1 juli dit jaar vindt het NK wielrennen plaats. Dit prachtige evenement wordt gehouden in West-Brabant. Om het evenement te ondersteunen zijn een groot aantal evenementenregelaars nodig. Iedereen kan evenementenregelaar worden door gratis een korte online cursus te volgen. Na het doorlopen van deze cursus ontvang je een aanstelling voor het evenement. Jij zorgt ervoor dat alles op en rondom het parcours op rolletjes blijft verlopen. Het is de taak van de evenementenregelaar om alle stromen van verkeer en mensen in goede banen te leiden bij evenementen.

Wij zijn nog op zoek naar medewerkers op woensdag 27 juni. De diensten zijn naar keuze in het centrum van Bergen op Zoom van 12:00 tot 17:30 en op en rondom het parcours in de omgeving van Bergen op Zoom van 09:00 tot 20:00. 

Ben jij minimaal 16 jaar en lijkt het jou leuk om een leuk bedrag te verdienen en ook nog eens mee te werken aan een van de mooiste wielerevenementen van het jaar in Nederland? Meld je dan bij ons aan via onderstaand contactformulier* en werk mee aan een succesvol NK wielrennen!

*Graag uw telefoonnummer vermelden bij het bericht!