Nieuws

Techno Event Services nieuws

Geen evenementen tot 1 september

Zoals we de laatste dagen al enigszins verwachtten zijn alle evenementen tot en met 1 september afgelast. Helaas heeft dit ook voor Techno Event Services grote gevolgen. Geen Vierdaagse Nijmegen, geen koningsdagfestiviteiten, geen Profwielerronde Etten-Leur, geen NK wielrennen, geen festivals...
Lees meer

BeNe ladies tour Roosendaal zoekt evenementenregelaars!

Voor vrijdag 19 juli in Roosendaal zijn wij op zoek naar evenementen verkeersregelaars.
Lees meer

Unitas’30 zoekt toezichthouders voor afsluiting

Voor zaterdag 29 juni zijn wij op zoek naar toezichthouders van 12:00 uur tot 16:00 uur. Om het evenement te ondersteunen zijn een aantal toezichthouders nodig.
Lees meer

Nijmeegse 4 daagse zoekt facilitaire medewerkers!

Voor 16 t/m 19 juli zijn wij op zoek naar facilitaire medewerkers voor in Nijmegen. Om het evenement te ondersteunen zijn een groot aantal medewerkers nodig.
Lees meer

Voor de ZLM tour zoeken wij medewerkers!

Voor donderdag 20 juni (13:00 – 16:00 uur) in de gemeente Borsele zijn wij op zoek naar evenementen verkeersregelaars.
Lees meer

NK wegwielrennen Ede zoekt medewerkers!

Voor 26, 29 en 30 juni zijn wij op zoek naar evenementen verkeersregelaars. Om het evenement te ondersteunen zijn een groot aantal evenementenregelaars nodig. Iedereen kan evenementenregelaar worden door gratis een korte online cursus te volgen.
Lees meer

Céline stelt zich voor

Céline is inmiddels een aantal maanden aan het werk voor Techno Event Services en wij vonden het wel eens tijd om haar kort te introduceren!
Lees meer

Inschrijving Vierdaagse Nijmegen 2019 start 4 februari!

Van 16 tot en met 19 juli 2019 kunnen tienduizenden wandelaars weer een poging wagen om het felbegeerde Vierdaagsekruis te behalen. De inschrijving voor de 103deInternationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen wordt op maandag 4 februari vanaf 10.00 uur opengesteld. De limiet...
Lees meer