Geen evenementen tot 1 september

De kans op evenementen wordt steeds groter!

Als we de berichten mogen geloven, komen evenementen steeds dichterbij. Na meer dan een jaar geen evenementen lijkt er licht aan het einde van de tunnel te zijn. Helaas hebben we nog geen exacte datums of geplande evenementen die doorgang mogen ondervinden, maar we kijken met veel vertrouwen naar de toekomst.

Geen Vierdaagse Nijmegen, geen koningsdagfestiviteiten, geen Profwielerronde Etten-Leur, geen NK wielrennen, geen festivals en nog veel meer. 2020 was een jaar dat we snel willen vergeten. 2021 is een jaar met kansen en nieuwe mogelijkheden. Ondanks de teleurstelling van vorig jaar, staan we weer klaar om van start te gaan!

Daarnaast gaan we de komende tijd samen met organisaties en onze partners om de tafel om te zorgen dat de evenementen voor iedereen weer mogelijk worden. Uiteraard doen we dit mijn zijn alle, samen!

Wij hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid blijven en dat we jullie dit jaar nog op een van de evenementen die wij ondersteunen mogen verwelkomen. We gaan de eerder afgelaste evenementen dubbel en dwars inhalen!