Geen evenementen tot 1 september

Geen evenementen tot 1 september

Zoals we de laatste dagen al enigszins verwachtten zijn alle evenementen tot en met 1 september afgelast. Helaas heeft dit ook voor Techno Event Services grote gevolgen. Geen Vierdaagse Nijmegen, geen koningsdagfestiviteiten, geen Profwielerronde Etten-Leur, geen NK wielrennen, geen festivals en nog veel meer. Ondanks dat we het bericht aan zagen komen is het voor ons een grote teleurstelling. Maar we laten ons zeker niet uit het veld slaan!

We zijn alvast begonnen met het inventariseren van de evenementen na 1 september die voorlopig nog wel in de planning staan. We gaan er alles aan doen om deze evenementen door te kunnen laten gaan, op een goede veilige en gezonde manier zoals u dat van ons gewend bent!

Daarnaast gaan we de komende weken samen met organisaties en onze partners om de tafel om te zorgen dat de schade van de afgelasting van de evenementen voor iedereen zoveel mogelijk binnen de perken blijft. Uiteraard gaan we het allemaal voelen, maar we doen het samen, ook nu!

Wij hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid blijven en dat we jullie dit jaar nog op een van de evenementen die wij ondersteunen mogen verwelkomen. En uiteraard gaan we zorgen dat we de afgelaste evenementen in 2021 dubbel en dwars in gaan halen!