Céline stelt zich voor

Céline stelt zich voor

Céline is inmiddels een aantal maanden aan het werk voor Techno Event Services en wij vonden het wel eens tijd om haar kort te introduceren!

Céline is altijd al bezig geweest met het organiseren van feestjes en andere gelegenheden in bijvoorbeeld haar vriendenkring. Tijdens haar opleiding medewerkster evenementenorganisatie was ze dagelijks bezig met het opstellen van lijstjes, het organiseren en inplannen van dagelijkse bezigheden en het werken volgens een duidelijke structuur. Binnen de genoten opleiding van Céline werd veel aandacht besteed aan ondernemen op gebied van evenementenbusiness. In de praktijk heeft Céline tijdens stages ervaring op gedaan. Zo heeft ze zelf evenementen mogen organiseren.

Bij Techno Event Services werken we graag toe naar een succesvol evenement. Céline vindt dat het geheim van een succesvol evenement in de aanpak zit. Ze stelt dat het gebruik van een doordachte structuur je de goede kant op brengt. Het is van belang dat je een duidelijke checklist opstelt en aanhoud vanaf de allereerste bijeenkomst. Op deze checklist dienen de volgende zaken volgens Céline uitgewerkt te zijn: doelstellingen, doelgroep, budget, datum en tijd, locatie, catering, de marketing en de locatie. Voor Techno Event Services houdt Céline zich tot nu toe bezig met het meedenken en meekijken tijdens evenementen. Ze is immers net begonnen en kan overal haar ideeën ingeven en uitwerken.

Bij Techno Event Services liggen een groot aantal mogelijkheden voor Céline. Ze kijkt er naar uit om eigen ervaringen te gebruiken tijdens de evenementen. Haar grootste uitdaging, tijdens haar opleiding, was het organiseren van een feest voor studenten in een club in Tilburg. Tijdens dit proces heeft ze enorm veel aandacht gegeven aan verschillende scenario’s die zich af konden spelen. Vooral omdat het om de jongeren doelgroep ging. Het hoogtepunt bij een evenement is voor haar het trotse gevoel. Zo benadrukt ze dat je op dat moment het resultaat mag aanschouwen van alle processen die je op voorhand hebt uitgevoerd tot een succesvol evenement. De waardering van bezoekers van het evenement is het meest bijzondere gevoel wat je kan krijgen.

Wij wensen Céline heel veel succes!